Tartalomgyártás

Legyen marketingstratégiád része a minőségi médiatartalommal való kommunikáció ügyfeleid felé! Emellett pedig fedezd fel a mennyiségi kedvezményben rejlő lehetőséget! Lássuk miről is szól.

ELKÉSZÍTJÜK A KÉPEKET

"...és 26 jó képet választottunk ki, így egy évig kéthetente posztoltunk a termékről..."

BEFORGATJUK A VIDEÓKAT

"...súgó géppel egy nap alatt felvettünk félévnyi anyagot. Végre egységes minőség megy ki..." 

ELJUTTATJUK KÖZÖNSÉGETEKNEK

"...kitaláltuk milyen szöveg menjen hozzá, és minden héten szépen jöttek a posztok..."

KINEK ÉS MIÉRT JÓ EZ?

Az online térben való jelenlét sokkal többet igényel annál, hogy a HR alkalmazott nyakába dobd a YouTube, Facebook, Insta vagy LinkedIn fiókok kezelését. Neked pedig a megrendelőkkel, a vállalkozásod vezetésével, és a beszállítókkal kell foglalkoznod. Miért ne lehetne a tartalom és annak "kiszállítása" a megrendelőhöz szintén beszállító feladata?

DÖNTÉS

AZ ONLINE JELENLÉT MÉRTÉKÉRŐL

Szükség van egy beszállító bevonására az adott igény kielégítésére? Vagy akkora az igény, hogy saját "gyártósorra" van szükségem? 

Évente 10 db "akciós a termékünk" poszt, meg pár izgalmas projektről beszámolunk Instagramon...

Ezután a következő lépcsőfok nem a költözzünk nagyobb irodába, vegyünk fel 2-3 szakembert, vásároljunk 20M Ft-ért programokat, média és informatikai eszközöket.


A KÖVETKEZŐ LÉPCSŐFOK MI VAGYUNK!

ÉVES CSOMAGOK

NÉHÁNY PÉLDA

Építőipari cég

  • Kivitelezés során fotózás
  • Átadások dokumentálása
  • Interjúk felvétele szakemberekkel
  • Webre munkatársak fotózása
  • Évzáró rendezvény fotózása

Drónpilótánk kiemelt szerephez jut, és a kihelyezett kamerák TimeLapse felvételt készítenek. Év végére imázsfilm készül a forgatott anyag legjavából.

Vállalkozás egyedi termékekkel

Egyéni igények szerint készült alkoTásokat bemutató képek a bloghoz. Videóanyagok az alkotókról és a munka fő fázisairól.

Az egész éves anyagnak azt az üzenetet kell özennie a megrendelőid felé, hogy minden műved egyedi és megismételhetetlen alkotási folyamat eredménye.

Minőségi vlog epizódok

A YouTube csatornádra olyan vlog epizódok kerülnek, amik felépített koncepció mentén, stúdióban, súgógéppel, gyártásvezetővel, hangmérnökkel és több kamerával készülnek.

Sok tervezés, 5 nap gyártás és 12 prémium videó időzítve a csatornán.

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Egy példa...

Egy pincészet úgy dönt, hogy ismert arcokkal akarja a borászatát felfuttatni. Az új borcímke miatt pedig új termékfotók kellenek a weboldalra. Emellett pedig jó lenne, ha egy imázsfilm is elkészülne az év végére, ami bemutatja, milyen gondosan bánnak a szőlővel.

A tartalomstratégia így elég egyszerű:

Szükséges egy termékfotózás, kb 4 forgatási alkalom. A szüretnél légi felvételek is kellenek. Emellett pedig fotókra is szükség van. Stúdióban, természetben, étteremben, otthonokban felvesszük a videós interjúkat, egybekötve fotózással. A kész anyagot egész évben időzítve posztoljuk és év végére minden anyag összejön az imázsfilm vágásához is. Így az is publikálható karácsony előtt. A termékfotók pedig már karácsonykor is hasznosak lesznek az ünnepi ajándék borválogatás hirdetéseihez.

De mindez mennyibe kerül? Az éves szerződésben a teljes éves gyártás mennyiségi kedvezményes munkadíja havonta kerül számlázásra. Így egyenletes, átlátható és jól tervezhető a költségvetés.