Noémi és Tomi - Jegyesek

2021.04.16

Mindíg beigazolódik számomra, hogy a személyes találkozás egy esküvő előtt hatalmas segítség majd a nagy napon. Nagyon oldott hangulat volt az egészt jegyes fotózáson, tudom mi kell nekik, és mennyire kell koordinálni, és mennyire tudnak spontán "szerepelni", illetve ők is egy olyan fotóssal töltik az esküvőt, akit már ismernek, és kaptak tőle képeket.

2021 Júniusáig már nincs sok idő, de Tomiékkal belevágtunk egy jegyesfotózásba. Egy kis parkolóhely vadászat után első képeinket a Vajdahunyad sétányon készítettük el.

Hasznos tipp: Mindíg hozzatok magatokkal egy táska/kabát, kellékhordozó barátot, aki segít nektek. Tartja a tükröt smink igazításnál, stb...

A helyszínt ők választották, Városliget. Budapest csodálatos helyszín. Igaz néha ki kell várni amíg elvonulnak a túristák, de addig is lehet ehhez hasonló apró finom részleteket vadászni. A felhős ég, és még rügyezőben levő a természet összessége egy lágy mégis meleg tónusú szinezetet adott a képeknek. Jobb időt reméltem de az eredmény kárpótolt. A posztban található legelső kép a Városligeti-tó leeresztett medrében pedig zseniális.

Köszönöm, hogy bevállaltátok a pocsolyázást a fotó kedvéért!

Minden fotózáson készülnel egyéni portrék.
Minden fotózáson készülnel egyéni portrék.

Szeretnél hasonló képeket? Kattints az esküvői fotó gombra!